Заедно со нас Откријте ја убавината на бавноста

Зад секое место стојат приказни, гастрономски традиции, занаетчиски вкусови и практики одамна почитувани од жени и мажи чии идентитети и култури се конструирани со векови. Секоја гастрономска традиција може да стане уникатно туристичко искуство.

Што е Слоу Фуд Травел?

Зад секое место стојат приказни, гастрономски традиции, занаетчиски вкусови и практики одамна почитувани од жени и мажи чии идентитети и култури се конструирани со векови. Секоја гастрономска традиција може да стане уникатно туристичко искуство.

Ние ви нудиме:

3

456

Слоу Фуд квалитет и влијание

Зад секое место стојат приказни, гастрономски традиции, занаетчиски вкусови и практики одамна почитувани од жени и мажи чии идентитети и култури се конструирани со векови. Секоја гастрономска традиција може да стане уникатно туристичко искуство. …Види повеќе

Наши приказни

Бидете Слоу Фуд домаќин

Контактирајте не

Поддржано од:

GIZ

mk_MKMK