Së bashku me ne Zbuloni bukurinë e ngadalësisë

Зад секое место стојат приказни, гастрономски традиции, занаетчиски вкусови и практики одамна почитувани од жени и мажи чии идентитети и култури се конструирани со векови. Секоја гастрономска традиција може да стане уникатно туристичко искуство.

Çfarë është ushqimi Slow Food?

Зад секое место стојат приказни, гастрономски традиции, занаетчиски вкусови и практики одамна почитувани од жени и мажи чии идентитети и култури се конструирани со векови. Секоја гастрономска традиција може да стане уникатно туристичко искуство.

Ne ofrojme:

3

456

Cilësia dhe ndikimi i ushqimit të ngadalshëm

Зад секое место стојат приказни, гастрономски традиции, занаетчиски вкусови и практики одамна почитувани од жени и мажи чии идентитети и култури се конструирани со векови. Секоја гастрономска традиција може да стане уникатно туристичко искуство. …Shiko me shume

Наши приказни

Prit ushqim të ngadaltë

Na kontaktoni

Mbeshtetur nga:

GIZ

sqSQ