Места кои нудат автентичност

Prapa çdo vendi fshihen histori, tradita gastronomike, shije artizanale dhe praktika të nderuara me kohë, të ruajtura nga gratë dhe burrat identitetet dhe kulturat e të cilëve janë ndërtuar gjatë shekujve. Çdo traditë gastronomike mund të bëhet një përvojë unike e turizmit.

„Захарчев“ винарија

„Наумчев“ винарија

„Попови“ винарија

Винарија „Ерос“

„Шато Камник“ винарија

„Јаковлевски“ винарија

„Пешков“ винарија

ЕТНО СЕЛО АНДРЕВЦИ

ТЕРАСА УТАРНА

sqSQ